Har du spørgsmål? Ring idag på
2971 4281

Truck service af alle typer gaffeltruck

​Hos Jysk Truckservice i Vejen er kundernes behov i centrum. Vi ved, hvor vigtigt det er for en virksomhed, at tingene kører, og vi gør derfor, hvad vi kan for at yde en hurtig og fleksibel service. Ingen opgave er for stor eller for lille.

​Vi tilbyder truckservice og reparation af alle typer gaffeltruck og warehouse maskiner. Indgår du en serviceaftale, sikrer vi dig desuden overblikket over, at de årlige eftersyn bliver foretaget på de rigtige tidspunkter, så du har dit på det rene, hvis ulykken skulle være ude. Vi har desuden et samarbejde med Team Truck ApS Varde, der leverer alle former for reservedele. Vi står også gerne for levering af nye maskiner, og vi tilbyder også salg og udlejning af gaffeltrucks.

​Vi tilbyder truckservice hele døgnet rundt

Uanset om der er tale om de lovpligtige årlige eftersyn, eller om du er kørt i stykker, så er vi klar til at rykke ud – uanset hvilken tid på døgnet der er tale om, og om vi skal til Vejle, Kolding, Fredericia eller et tredje sted i landet.

​Kort sagt: Jysk Truckservice rykker ud, når du har behov for det!

​Ferietid eller weekend? - ikke noget problem: Vi er en del af et lille team af virksomheder, som arbejder sammen og sørger for at dit materiel altid bliver serviceret hurtigst muligt af kompetente professionelle.

​Kontakt os og få en pris på løbende service

Ønsker du at høre mere om vores truckservice, eller kunne du tænke dig en pris på det årligt eftersyn, er du velkommen til at kontakte os, enten på telefon 29 71 42 81 eller e-mail mail@jysktruckservice.dk.​​

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Truckservice
Lykkegårdsvej 1, Veerst, 6600 Vejen
Telefon: +45 29 71 42 81
mail@jysktruckservice.dk