Har du spørgsmål? Ring idag på
2971 4281

Om Jysk Truckservice

Kaj Christensen har mere end 15 års erfaring fra et stort velrenommeret firma i truckbranchen

I 2010 startede Kaj Vikingesmeden, hvor han hjemme fra garagen lavede smedeopgaver i sin fritid. Opgaverne voksede dog hurtigt, og kunderne efterspurgte også det Kaj er allerbedst til - nemlig truckservice.

En ny hal blev derfor opført, og alle nødvendige redskaber til service og vedligeholdelse af truck indkøbt. På den måde opstod Jysk Truckservice, der laver alle former for service, vedligehold og reparationer.

Kaj har begge ben solidt plantet i den jyske muld - men Jysk Truckservice kører ud i det meste af Danmark. Ord som ærlighed og grundighed er grundstenen i firmaet, hvor der også er plads til at yde den rigtig gode service, som de store virksomheder inden for branchen ikke altid prioriterer

Det siger kunderne:


"For os er det en stor fordel, at Jysk Truckservice kan klare alle former for service og reparationer på vores maskiner og grej. Samtidig er det utroligt vigtigt med en lynhurtig respons og et arbejde, der altid er lavet ordentligt og til en aftalt pris og kvalitet.”​

- Flemming Skibelund, Per Aarsleff A/S

"Jeg sætter rigtig stor pris på den direkte kontakt, der betyder at hos Jysk Truckservice snakker man med manden, der rent praktisk skal løse opgaven.
Vi oplever en meget stor forståelse for vores situation i tilfælde af problemer, og for, at det er alvorligt hvis vores udstyr pludselig står stille - også uden for almindelig arbejdstid."

- Jørgen Mieth, Vranderup Maskinfabrik A/S

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Truckservice
Lykkegårdsvej 1, Veerst, 6600 Vejen
Telefon: +45 29 71 42 81
mail@jysktruckservice.dk