Har du spørgsmål? Ring idag på
2971 4281

Finansiering

Det kan være besværligt at finde hoved og hale, i de mange muligheder for finansiering. Derfor har vi hos Jysk Truckservice gjort det mere overskuelig, ved at tilbyde to forskellige former for finansiering:

Lejeaftale hos Jysk Truckservice

Ønsker du at leje en ny gaffeltruck eller brugt gaffeltruck i en kort periode, kan vi levere med ganske kort varsel. Med en lejeaftale overtager du brugsretten til den udvalgte maskine, til et fast månedlig beløb. 

Du undgår både udbetalingen samt uforudsete regninger, og når din lejeperiode udløber afleveres maskinen blot tilbage til os.

Leasingaftale hos Jysk Truckservice 

Med en leasingaftale overtager du brugsretten af en eller flere af vores gaffeltruck til en attraktiv pris.

Vores leasingaftale har en typisk løbetid på mellem 24 og 84 måneder, men vi tilpasser gerne en løsning efter dine ønske og behov. Den månedlige ydelse fastsættes i samarbejde med den enkelte kundes ønsker.

Få hjælp til finansiering

Ønsker du at indgå en lejeaftale eller leasingaftale hos Jysk Truckservice, så finder vi i samarbejde, en løsning der opfylder dine ønsker og krav. 

Kontakt os på telefon 29 71 42 81 eller e-mail mail@jysktruckservice.dk, og hør mere om vores priser og leje/leasingvilkår.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Truckservice
Lykkegårdsvej 1, Veerst, 6600 Vejen
Telefon: +45 29 71 42 81
mail@jysktruckservice.dk