Har du spørgsmål? Ring idag på
2971 4281

Brugt gaffeltruck til salg

Jysk Truckservice tilbyder salg af brugte gaffeltruck til kunder i hele trekantsområdet. Vi råder over et bredt sortiment af el-truck, gas-truck og diesel-truck fra nogle af de førende leverandører af gaffeltruck.

En brugt gaffeltruck fra Jysk Truckservice er behandlet efter de samme høje standarder som alle andre serviceopgaver. Vi klargør typisk brugte maskiner til to niveauer, afhængig af kundens behov og ønsker:

Klargjort:

Din truck er gennemgået og har fået foretaget service, skiftet defekte eller slidte dele og er i det hele taget klar til brug, når den kører ned af lastbilen. Udseendet vil imidlertid næsten altid afsløre, at der er tale om en brugt maskine.

​Istandsat:

Maskinen har gennemgået samme behandling som en klargjort gaffeltruck, men derudover er alle kosmetiske skader blevet udbedret (maskinen er malet, slidte håndtag og sæder er skiftet, ødelagte måtter og beklædninger er repareret eller skiftet), således at føreren har en helt anden fornemmelse af, at man har fået en "ny" maskine.

​Få en serviceaftale

Vi laver meget gerne en serviceaftale på de brugte maskiner, vi sælger - og for køber er det en ekstra garanti for, at maskinen er klargjort eller istandsat efter forskrifterne, da vi ellers kan være sikre på, at det er os selv, der kommer til at sidde med ansvaret for en eventuel reparation.

Finansiering af gaffeltruck

Vi tilbyder hjælp til finansiering af brugte gaffeltruck til attraktive priser. Vi har flere forskellige attraktive former for finansiering, samt serviceaftaler og forsikring, der giver overskuelighed på bundlinjen. Læs nærmere her.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Truckservice
Lykkegårdsvej 1, Veerst, 6600 Vejen
Telefon: +45 29 71 42 81
mail@jysktruckservice.dk