Har du spørgsmål? Ring idag på
2971 4281

Gaffeltruck til salg

Salg af nye gaffeltrucks

Hos Jysk Truckservice har vi et stort udvalg af forskellige gaffeltruck. Så uanset om du, eller din virksomhed står og mangler en ny gaffeltruck, palleløfter, el-stabler eller andet løfteudstyr, så har vi med sikkerhed den helt rette maskine til dit behov.

Vi er forhandler af Baoli gaffeltruck, som er en komplet serie af diesel- og gas truck op til 10 tons, el truck, samt el stablere og palleløftere. Der findes både 3- og firehjulede truck, ligesom der er mange tilbehørs muligheder for at tilpasse trucken til netop dit behov. Truckene er på lager i Europa, og er derfor til omgående levering.

Få hjælp til finansiering

Har du brug for hjælp til finansiering af en ny gaffeltruck? Så tilbyder vi flere forskellige attraktive former for finansiering, samt serviceaftaler og forsikring, der giver overskuelighed på bundlinjen.

Kontakt os for at høre nærmere om dine muligheder for finansiering af en ny gaffeltruck, eller læs mere her.

Få hjælp til at finde den rette gaffeltruck

Skal vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige gaffeltruck i høj kvalitet, eller har du brug råd og vejledning? Så kontakt os på telefon 29 71 42 81 eller e-mail mail@jysktruckservice.dk, for en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Truckservice
Lykkegårdsvej 1, Veerst, 6600 Vejen
Telefon: +45 29 71 42 81
mail@jysktruckservice.dk