Har du spørgsmål? Ring idag på
2971 4281

Salg og udlejning

Vi tilbyder både salg og udlejning af gaffeltrucks til kunder i Vejen, Vejle, Kolding, Fredericia og omegn. I samarbejde med Team Truck ApS leverer vi også helt nye maskiner, og vi har dag til dag levering på reservedele. Vi tilbyder både mulighed for køb, leje og leasing.

VED KØB AF GAFFELTRUCK HOS OS

En brugt gaffeltruck fra Jysk Truckservice er behandlet efter de samme høje standarder som alle andre serviceopgaver. Vi klargør typisk brugte maskiner til to niveauer, afhængig af kundens behov og ønsker:

Klargjort:

Din truck er gennemgået og har fået foretaget service, skiftet defekte eller slidte dele og er i det hele taget klar til brug, når den kører ned af lastbilen. Udseendet vil imidlertid næsten altid afsløre, at der er tale om en brugt maskine.

​Istandsat:

Maskinen har gennemgået samme behandling som en klargjort gaffeltruck, men derudover er alle kosmetiske skader blevet udbedret (maskinen er malet, slidte håndtag og sæder er skiftet, ødelagte måtter og beklædninger er repareret eller skiftet), således at føreren har en helt anden fornemmelse af, at man har fået en "ny" maskine.

​Service:

Vi laver meget gerne en serviceaftale på de brugte maskiner, vi sælger - og for køber er det en ekstra garanti for, at maskinen er klargjort eller istandsat efter forskrifterne, da vi ellers kan være sikre på, at det er os selv, der kommer til at sidde med ansvaret for en eventuel reparation.

VED LEJE AF GAFFELTRUCK

Vi udlejer maskiner i en kortere eller længere periode.
Leje af brugte maskiner koster fra 75 kroner om dagen.​
Vi tilbyder to forskellige former for leje; lejeaftale og leasing:

Lejeaftale: Ønsker du at leje en gaffeltruck i en kort periode, kan vi levere med ganske kort varsel.

Leasing: Vi tilbyder en attraktiv leasingaftale med en typisk løbetid på mellem 24 og 84 måneder efter ønske og behov. Kontakt os og hør mere om vores priser og leje/leasingvilkår.

​KONTAKT OS OG HØR MERE OM VORES SERVICES

Ønsker du at høre mere om dine muligheder for at købe eller leje en gaffeltruck gennem os, er du velkommen til at kontakte os på telefon 29 71 42 81 eller e-mail mail@jysktruckservice.dk.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Truckservice
Lykkegårdsvej 1, Veerst, 6600 Vejen

Telefon: +45 29 71 42 81
mail@jysktruckservice.dk