Har du spørgsmål? Ring idag på
2971 4281

Baoli

Dansk Baoli forhandler

Baoli er producent af gaffeltruck og lagerudstyr, virksomheden opererer i mere end 80 lande verden over. Grundlagt i 2003, Baoli-mærket blev erhvervet i 2009, som er den europæiske markedsleder og verdens næststørste producent af lagerteknologi. De er også kendt for mærker som Linde, Still og Dematic.

Baoli fabrikkerne har gennemgået en fuldstændig reorganisering , så de er blevet bragt i overensstemmelse med de mest moderne standarder. Alle komponenter, teknologier, processteknologier og produktionslinjer bliver alle nu fremstillet i Tyskland.

"Målet med Baoli er at imødekomme de kunder der søger kvalitet og pålidelighed, men som ikke ønsker at have særligt komplekst udstyr. Derfor tilbyder Baoli et prisforhold, der er meget attraktiv takket være komponenter garanteret af Baoli-koncernen, kombineret med pragmatismen af maskiner fremstillet i Fjernøsten. 

Baoli produktionsfaciliteter er placeret i nærheden af ​​Shanghai, og dækker et samlet areal på 120.000 m2 og har mere end 700 ansatte. Fabrikken har moderne malefaciliteter og samlebånd og producerer selv de vigtigste komponenter til deres produkter."

"Baoli EMEA blev etableret i begyndelsen af ​​2017. Dette var en ny og robust organisation, der erstattede og udvidede den tidligere Baoli-struktur i Europa, Mellemøsten og Afrika, virksomheden opererer for øjeblikket i 26 lande, men virksomheden har det ambitiøse mål at dække 86 markeder i området på få år. 

Baoli EMEA, hvis hovedkvarter ligger i Italien, forvalter alle salgs-, eftersalgs- og markedsføringsaspekterne og videregiver en solid erfaring og en grundig knowhow til deres kunder. 

Baoli EMEA signalerer et vendepunkt for markedet, ingen anden fabrikant af gaffeltruck fra Fjernøsten, kan tilbyde en så sund og velorganiseret struktur, ikke kun for at udføre markedsudvikling, men også garantere et højt serviceniveau."

Find din forhandler

"Baoli er den første producent af gaffeltruck fra Fjernøsten, der kan drage fordel af deres sunde og velorganiserede struktur i Europa, Mellemøsten og Afrika, for ikke kun at udføre markedsudvikling, men også garantere et højt serviceniveau. 

Et af de største reservedelslagre i Europa, direkte træning af alle teknikere og et distributionsnet etableret over hele kontinentet er de elementer, der sikrer kvaliteten af ​​Baoli-supporttjenesten."

Service

Baoli kan stole på et netværk af koncessionshavere, der alle er omhyggeligt udvalgt til at yde et højt niveau af eftersalgsstøtte i de enkelte lande. Baoli EMEA uddanner selv deres vedligeholdelsespersonale hos alle forhandlere, for at sikre serviceniveauet.

Reservedele

For at sikre den umiddelbare tilgængelighed af reservedele i hele Europa, Mellemøsten og Afrika, har Baoli oprettet et lager i Europa, der i øjeblikket er et af de største reservedelsfaciliteter i hele Europa, med et specifikt areal på mere end 10.000 kvadratmeter.

Kontakt os

Underside formular

Ring, send os en mail eller kom forbi til en uforpligtende snak.
CAPTCHA
Dette spørgsmål tester hvorvidt du er et menneske, og for at forhindre automatisk indsendelse af spam.

Jysk Truckservice
Lykkegårdsvej 1, Veerst, 6600 Vejen
Telefon: +45 29 71 42 81
mail@jysktruckservice.dk